Известие

Collapse
No announcement yet.

Помагайте да избера Алфа Ромео 166 3.0 V6. Дойде времето да покарам Арезе :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помагайте да избера Алфа Ромео 166 3.0 V6. Дойде времето да покарам Арезе :)

Здравейте колеги,

След като се разделих с 166-цата 2.4 JTD, сега е време за 3.0 V6. От известно време търся такава, даже по-едно време гледах и 156 и ГТ платформите, но 166 някак си е по-подходяща за мен, защото ми харесва комфорта на въпросният автомобил. А и това "дупе", еххххх...... За жалост изборът на такъв автомобил в България се оказа изключително труден, защото добрите екземпляри са изключително малко, а и след като изпуснах една форумна 166 фейслифт с 3.2 мотора, изборът ми се ограничи още повече. Уви, много ме е яд, че не посещавах форума редовно, но какво да се прави, здраве да е. Преглеждайки от няколко седмици всички локални сайтове за продажба на автомобили, попаднах на ето тази обява:

http://www.cars.bg/u610910

Хареса ми описанието, според това, което пише човекът, автомобилът е да е доста гледан, но дали е така реално? Форумна ли е тази кола? Ако да, нека собственикът ми пише на лично, за да се разберем за оглед? Ако ли не, някой гледал ли е дали става?

Друга обява, на която се продава 166 с 3.2 V6 мотора, но автомобилът изглежда доста експлоатиран, а и каква е тая бутилка в багажника, за пръв път виждам такова нещо!!!!

http://www.cars.bg/u736681

Честно казано, предпочитам форумен автомобил, на по-висока цена, отколкото такъв, нов внос, в незнайно състояние.
    Помагайте колеги, че нямам търпение да подкарам Арезе. Благодаря предварително.

Поздрави
    Last edited by Hassel; d.m.y г., 09:03.
    Under 400bhp makes baby jesus cry.
    (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

бутилката е метан
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Втората е в една автокъща близо до враца (при ВЕЦ-а на входа на Мездра). Видях я миналата седмица и не и изглеждаше зле. Незнам как е техническото състояние.

Comment

Колега, аз купих една, ето една регистрирана и "газирана", кояо не изглежда зле, но не съм я гледал на живо: http://www.bomiauto.com/bg/auto/alfa...v-avtomat-5344
        Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Благодаря колеги,

Щом тази бутилка е метан, значи автомобилът отпада тотално от списъка. Абе аз се чудих защо е толкова клекнала отзад, а то ето защо...ужас...

Колега, тази в Боми е автомат, аз имам вече автомат за возене, искам Алфа-та да е ръчка, за да й се изкефя максимално. Карам и малко КуВе, с КиБ валове ала бала (скоро ще я пусна да се продава в форума), та имам и кола за рейсинг (проблема е че вече нямам време за това хоби). Тази 166-ца я искам просто да се возя, да я използвам за уикенд кар, да се кефя на звука и т.н.

Та какво ще кажете за първата обява?

Поздрави
          Last edited by Hassel; d.m.y г., 15:25.
          (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Извинявам се, че ползвам темата, но съм на същата вълна и ще следя с интерес развитието
            sigpic

Comment

Предвид описанието, трябва да кажа, че каквото и да има неописано за първата, то ще е едни 2000 лева назад спрямо всяка друга. Колата изглежда чудесно и те съветвам да я видиш, преди някой да я е отнесъл.
              Last edited by geniusloci; d.m.y г., 15:51.
              Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
              HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

погледни тази, ръчна кутия, с доста добре запазен и външен и вътрешен вид http://www.cars.bg/u610910
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тая в боми е кенеф...
                  Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

погледни тази, ръчна кутия, с доста добре запазен и външен и вътрешен вид http://www.cars.bg/u610910
                    Да Живко, на тази съм хвърлил око и мисля да отидя да я видя и ако е наред да я закупя. Наистина изглежда доста добре.

Да колега, тази в Боми изглежда уморена, аз искам свеж автомобил. Надявам се че скоро търсенето ще приключи. В противен случай, ще трябва да купувам някое JTD 20V, но не това ми беше първоначалната идея.

Поздрави

Comment

Тази кола се продава сигурно от 2-3 месеца.... http://www.cars.bg/u610910
                      Сигурен съм, че цената е основния фактор!
                      Но пък състоянието предполагам е безупречно, в противен случай всичкото писане в допълнителната информация ще отиде на вятъра.

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:52 ----------

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                      Тая в боми е кенеф...
                      Ходи ли да я огледаш?
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Но пък състоянието предполагам е безупречно, в противен случай всичкото писане в допълнителната информация ще отиде на вятъра.

Ходи ли да я огледаш?
                        Надявам се автомобилът да ОК. Ако ли не, отказвам се от 3.0 и започвам да си търся 2.4 20В дизел, какво да се прави, изборът не е голям на такива автомобили в нашата държавица

Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
                          Надявам се автомобилът да ОК. Ако ли не, отказвам се от 3.0 и започвам да си търся 2.4 20В дизел, какво да се прави, изборът не е голям на такива автомобили в нашата държавица

Поздрави
                          отивай я гледай мисля че няма да има проблеми или поне те ще са дребни
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

Ходи ли да я огледаш?
                            Ами явно това е цената за читава кола.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ангеле,какво и e на Вектрата, бе?!
                              Айде звънкай да се видим,може да си поговорим за Арезе-та
                              Mercedes ML 63 AMG 07'
                              159 TI 2.4JTDm SW 09'
                              156 2.0 20V Turbo
                              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                              sigpic

Comment

Working...
                              X